Udsigt til godt løbevejr
Gladsaxeløbet-53-24-15.jpg
Om man er 7 eller 70 spiller ingen rolle. Det gælder bare om at komme rundt i det tempo, som man selv finder passende. Foto: Kaj Bonnne.
Gladsaxeløbet leverer bedre forhold

Det vælter ind med børn og unge i sportsklubberne. Men der er alligevel mange børn, der slet ikke får rørt sig nok viser en helt aktuel undersøgelse.
Så kan et løb på 2 km være en god måde at komme i gang, og lige her er Gladsaxeløbet på søndag med start klokken 10.30 ved Gladsaxe Stadion en god mulighed.
Skulle formen være til det, kan man også løbe 5 km eller 10 km (2×5) på ruterne omkring stadion og på stier bag Høje Gladsaxe.
Alle børn modtager en medalje, når de kommer i mål, så de har det som et ekstra incitament.
Da løbet i fjor blev flyttet fra rådhuset til stadion, var der nogle børnesygdomme rent arrangementsmæssigt, men dem har man arbejdet hårdt på at få fjernet. Der er ikke mange sving på ruten, så hvis man gerne vil have tempoet banket op, er der gode muligheder for det.
Vejrmæssigt tegner det til temperaturer lige over de 20 grader, så det er behageligt at løbe ind.
Der er masser af lodtrækningspræmier på startnumrene. Vinderne bliver udtrukket lige før starten, så man kan hente sine gevinster, når man er kommet i mål.
Traditionen tro er der udlevering af startnumre ved Kvickly ved Buddinge Station på lørdag mellem 10 og 14. man kan også melde sig til på Gladsaxe Stadion søndag fra klokken 8.45.
Man kan se alle relevante informationer på www.gladsaxe-loebet-.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top