VB 1968 er presset i bund
Værebro-Boldklub-04-17-16.jpg
Bade- og omklædningsfaciliteterne i VB 1968 er bestemt ikke tidsvarende, og nu håber klubben, at der i det kommende budget sættes penge af til den tiltrængte forbedring. Foto: Kaj Bonne.
Omklædningsfacilite-terne kan slet ikke følge med medlemstallet

Det vælter ind med medlemmer i fodboldklubben VB 1968 i Værebro, og det giver seriøse, praktiske problemer. Badeforholdene og omklædningsforholdene lever overhovedet ikke op til behovet. Derfor har klubben nu søgt om et tilskud til at få langt bedre forhold, så både klubbens egne medlemmer, gæstehold og dommere kan klæde om og bade under ordentlige forhold.
Klubben har rådighed over fem omklædningsrum – hvoraf de fire har bad. Det ene omklædningsrum ligger på Skovbrynet Skole et solidt stykke vej fra klubhuset.
Klubben har fået udarbejde et projekt, der koster 1,3 millioner kroner, men der er en mulighed for at hente en delvis økonomisk støtte lige som klubben også gerne vil stille arbejdskraft til rådighed for at få bragt udgiften ned. I det nye projekt bliver der to ekstra omklædningsrum med bad til både kvinder og mænd – der er så småt ved at komme gang i pigeafdelingen i klubben
Problemer er ikke nyt. For nogle år siden blev det delvis klaret ved at der blev stillet badecontainere op. Men de overholdt ikke bygningsreglementet, så de er opstillet på dispensation. Den udløb 1. december 2015, hvorefter den blev forlænget til 1. marts 2016. Men containerne bruges stadig.
VB 1968s formand Jørgen Franck ser dog med fortrøstning på situationen.
-Da vi ikke kan få udbedret bade- og omklædningsfaciliteterne i år, da de ikke er på budgettet, så har man valgt at lade badecontainerne stå indtil videre selvom den første dispensation er udløbet. Så det er en utrolig positiv gestus fra kommunen. Selve ansøgning har været til vurdering i administrationen, og det første KFIU-møde er afholdt. Der har været et besøg i Værebro Park, og udvalget skal på besøg igen den 22. maj for at besigtige klubben. Så indtil videre har vi ikke fået noget afslag, og jeg er også af den opfattelse at de er oprigtigt interesserede i at hjælpe os, siger Jørgen Franck.
-Så indtil videre er jeg meget positiv, men ting tager selvfølgelig tid, når det skal igennem den formelle beslutningsproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top