annonce
VB 1968 frataget 17 point
Rykker fra oprykningsplads til bundplacering

Tristheden ligger som en sky over VB 1968, der i den forgangne uge blev frataget 17 point, fordi man havde brugt en spiller, der ikke havde det nødvendige spillercertifikat. Så i stedet for at ligge på andenpladsen med udsigt til oprykning til danmarksserien, så er VB 1968 sendt ned på sidstepladsen med bare 11 point. Gbati Kodjo Nwitcha skiftede i august 2015 til VB 1968 fra Rødovre, hvor han havde spillet 15 kampe, og det blev en yderst indviklet sag – ikke mindst fordi han har to fødselsdatoer og har brugt to forskellige navne.
Rødovre sagde, at Kodjo var meldt ind og ud samme dag, selv om Kodjo pointerede, at det ikke passede, så VB 1968 oprettede et spillercertifikat efter at have været i kontakt med Sjællands Boldspil Union.
Næsten alt er gået galt i denne sag, hvor VB 1968 overvejer at anke sagen, fordi man føler, at man har handlet i god tro ud fra nogle oplysninger, der så ikke var helt i orden.
VB 1968 fik dog vasket skuffelsen delvis af sig ved at vinde på udebane over B77 fra Herlev med 1-0.
På lørdag kommer topholdet fra Glostrup på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top