annonce
VB 1968 tabte på straffespark
Topholdet fra Glostrup scorede i det 90. minut

Det er trange tider i VB 1968 i sjællandsserien. Først blev klubben frataget 17 point for brug af en ulovlig spiller. Det betød en bundplacering i stedet for en kamp om at rykke op.
Og da topholdet fra Glostrup i lørdags kom forbi, blev det hele afgjort i slutminuttet, da Glostrup fik straffespark og scorede til 2-1.
Glostrup var kommet på 1-0 tidligt i kampen, mens VB 1968 udlignede i det 55. minut.

I serie 2 fortsatte trængslerne for Bagsværd, der tabte sin femte kamp ud af lige så mange mulige. Avedøres 2. holdt vandt med 2-1. Hjalmar Danielsen scorede for Bagsværd kort før tid.
En enkelt sejr vil dog bringe Bagsværd tæt på de andre bundhold, der også har trange tider.
-Vi har nu spillet 5 kampe uden point, og selvom tabellen aldrig lyver, føler vi at skæbnen har været meget hård ved os. Vi føler, at vi er på rette vej. Vi får produceret de nødvendige chancer, og står efterhånden solidt på banen. Vi må dog også konstatere, at vi ikke er tilstrækkeligt kyniske i begge felter. Vi har nu 6 kampe til at få de 12 – 15 point, som formentlig vil sikre os overlevelse. Det er ikke hverken umuligt eller usandsynligt, men det ser sværere og sværere ud, siger træner Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top