Vigtig sejr til Gladsaxe-Hero
ABs reservehold gik helt ned og tabte 1-6

Der er ikke råd til mange kiksere i serie 1, hvor der kun spilles en halvsæson, så det var med kniven for struben at Gladsaxe-Hero gik ind til lokalopgøret mod ABs divisionsreserver. Gladsaxe-Hero havde mistet et vigtigt skridt med et dumt nederlag på 3-4 imod FC Gribskov.
Gladsaxe-Hero kom bedst fra start og kom tidligt foran med 2-0 på mål af først Thomas Strømberg og derefter Nicklas Laage.
Efter 20 minutter fik AB tilkendt et straffespark og Hero blev samtidig ramt af både en skade og en ti minutters udvisning. AB reducerede til 1-2 på straffesparket.
Efter en halv time kom kampens egentlige afgørelse. ABs målmand brugte armen uden for feltet og blev korrekt udvist. Det blev svære odds med 10 mand mod Heros 11 mand.
Gladsaxe-Hero fortsatte det tunge pres og kom til flere store chancer inden pausen.
Trykket fortsatte efter pausen, men først efter 60 minutter kom Hero foran på et straffespark sat sikkert ind af anfører Andreas Bønnelycke.
Nicklas Laage var i hopla og scorede tre mål, inden han blev skiftet ud. Kampen sluttede 6-1.
En stærk holdpræstation af Gladsaxe-Hero, oven på to skuffende nederlag, med Oliver Knudsen og firemålshelten Nicklas Laage som de helt afgørende spillere.
Gladsaxe-Hero har 13 point og møder lørdag klokken 11 på udebane Herlev, der på andenpladsen har 15 point. En sejr er bydende nødvendigt for Gladsaxe-Hero.

Bagsværd tabte
I serie 2 fortsatte træng-selstiderne for Bagsværd, der efter syv kampe har et point. I kampen mod Ledøje-Smørum blev det 1-3. Bagsværds mål blev sat ind af Simon Meyer kort før slutfløjtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top