2.200 delte deres viden
Digital-Skole-03-23-16.jpg
Der var et leben af den anden verden på messen, hvor eleverne og lærerne kunne hente masser af inspiration. Foto: Kaj Bonne.
Digital læringsmesse for skole-elever trak fulde huse

Den dybe tallerken er som bekendt opfundet for en del år siden. Så den er der ikke grund til at opfinde igen. Til gengæld kan man så gå i gang med at opfinde eller udvikle andre ting.
Det var lidt ud fra den filosofi, at der i torsdags var digital læringsmesse for alle kommunens elever på 6., 7. og 8. klassetrin i aulaen på Grønnemose Skole.
Her kunne eleverne komme og se, hvad deres kammerater på andre skoler havde udviklet af digitale programmer – og der var fantastisk meget at se på. Deltagerne delte i den grad ud af deres viden
I løbet af nærmest et splitsekund var mange af programmerne og opfindelserne delt ud til hundredtusindvis af brugere.
-Vi har besøg af folk fra Undervisningsministeriet, vi har folk fra et forlag, fra et computerfirma og undervisere fra andre kommuner, fortæller Lars Kristiansen, der i fjor stod bag en lignende messe på Bagsværd Skole. Men den var kun for skolens egne elever.
-Vi høster hele tiden erfaringer, så vi forhåbentlig kan gøre tingene bedre næste gang. Vi havde 1.100 personer inde klokken 9 og andre 1.100 klokken 12, og lokalet var proppet, så varmen var ganske voldsom. Næste år skal vi nok flytte arrangementet nogle uger frem, så vi kan afvikle messen i mere humane temperaturer, siger Lars Kristiansen. På forhånd havde deltagerne via en portal på nettet kunnet orientere sig om de forskellige projekter fra de andre skoler, så de kunne gå målrettet efter de ting, som de fandt mest interessante.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top