annonce
Bagsværd skal ud i en gyser
Slutspurt kan føre til redning

Den kamp bør næsten være forbudt for børn. Når Bagsværd på lørdag tager til udekampen i serie 2 mod A-2650 fra Hvidovre er det knald eller fald. Vinder Bagsværd – og Værløse kun får maksimalt et point mod topholdet fra Grønne Stjerne – så redder Bagsværd livet i rækken.
Sådan så det bestemt ikke ud for nogle uger siden, men pludselig har Bagsværd fundet melodien og fået syv point i tre kampe.
Senest blev det 1-1 hjemme mod Grønne Stjerne.
Det blev en kamp, hvor Grønne Stjerne havde bolden mest, men hvor Bagsværd fik spillet sig til de største chancer i både 1. og 2. halvleg. Efter en målløs første halvleg kom Bagsværd foran 1-0 i det 65 minut ved Benjamin Søndberg på oplæg fra Jeppe Mathiasen. Føringen holdt i ca. et kvarter, hvor Bagsværd havde kontrol over kampen. Alligevel fik Grønne Stjerne udlignet til 1-1 på en stor misforståelse i Bagsværds ellers velspillende forsvar.
-Vi vidste, at det ville blive mere end svært mod Grønne Stjerne, der er et rigtigt stærkt hold, og det vil undre mig hvis de ikke er at finde i serie 1 efter denne sæson. Men vi fik spillet kampen på vores betingelser, og vi havde fint styr på begivenhederne. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, at de får udlignet på en misforståelse i vores forsvar. Vi er dog tilfredse med ikke at have tabt i de sidste 3 turneringskampe, og overlevelse ligger i vores egne hænder på lørdag, siger træner Flemming Bockelund

Sejr til Gladsaxe-Hero
I serie 1 tog Gladsaxe-Hero til Rødovre og vandt med 5-2 over Avarta, der marginalt var med i oprykningsræset.
Gladsaxe-Hero kan med en sejr på lørdag over B77 sikre sig tredjepladsen i rækken, hvis Herstedøster taber sin kamp.
Gladsaxe-Hero har undervejs tabt nogle dumme kampe, der trak holdet væk fra toppen.
I sjællandsserien tabte VB 1968 hjemme 1-3 til Helsinge i en ensidig forestilling. Det mest bemærkelsesværdige var næsten manglen på omklædningsfaciliteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top