Bagsværdspiller slået ned efter livsvigtig sejr
Dommeren blev slået ned to gange

12 minutter havde dommeren lagt til, da Bagsværd i serie 2 på udebane vandt 2-1 over A-team 2650 og reddede endnu en sæson i rækken. Få sekunder før slutfløjtet scorede Bagsværd det livsvigtige mål, og det fik nogle af modstanderne til at gå amok.
Spillere og tilskuere fra Bagsværd blev overfaldet, en bagsværdspiller blev slået ned, tilskuere blev slået og sparket og måtte flygte ned ad en nærliggende vej. Dommeren blev slået ned to gange.
– Vi fik de 3 point vi skulle bruge for at overleve i serie 2. Vi er som klub glade og stolte af, at det lykkedes os at rykke et helt U19 hold op som 1. senior spillere før tid og samtidig overleve i serie 2. Men lørdagen var også en sørgelig, sørgelig dag for serie fodbolden på Sjælland. Politi og vold hører bare ikke til i en serie 2 kamp, der trods alt spilles for sjovt. Jeg håber, at der sidder nogen i SBU og skammer sig i dag. De burde have vidst og var i øvrigt blevet advaret om, at det her var en højrisiko kamp. Alligevel har SBU intet foretaget sig, og SBU`s fornemmeste opgave er vel at passe på sporten og alle dens udøvere samt tilskuere. Trods alt en stor ros til de 7 – 8 A-team spillere, der prøvede at stoppe overfaldende, siger træner Flemming Bockelund.
A-team bragte sig foran kort ind i 2. halvleg, Bagsværd fik udlignet på et tvivlsomt dømt straffespark 3 minutter senere ved Patrick Markussen begået mod Benjamin Bentsen. I det hele taget gik mange kendelser Bagsværds vej. Bagsværds forløsning kom i de sidste sekunder af dommerens 12 minutter lange tillægs tid. Frederik Hagen header det afgørende mål ind, på et godt sparket frispark fra Patrick Markussen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top