annonce
Beviser brændte væk
Efterforskningen af branden på Søborg Torv i januar er nu indstillet

I slutningen af januar nedbrændte Restaurant Black&Red på Søborg Torv efter en eksplosionsagtig brand, der også gik ud over AL Dans. Efter grundige afhøringer af vidner, beboere og medarbejdere har Københavns Vestegns Politi nu valgt at indstille efterforskningen, fordi det ikke er lykkedes at finde beviser for brandens opståen.
– Ind imellem er noget så totalt udbrændt, at det er umuligt for brandteknikerne at finde årsagen. Det har desværre også været tilfældet i denne sag. Teknikere fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har undersøgt lokalerne og har ikke kunnet finde noget, som vi har kunnet bruge i vores efterforskning, siger kriminalassistent Søren Dahrup Andersson fra Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top