De trænede hele weekenden
Kamptræning.jpg
Der blev gået til den under de mange timers træning. Foto: Privat.
Gladsaxe Taekwondo Klub bød på intensivt program

Forrige weekend samledes eleverne i Gladsaxe Taekwondo Klub på tværs af alder og niveau til masser af sjov og hård træning og socialt samvær.
De yngste prøvede kræfter med den sejeste ninja-selvforsvars-forhindringsbane, hvor de kæmpede mod zombier i skikkelse af klubbens voksne. Aktiviteten var arrangeret af klubbens ekspert i realistisk selvforsvar (krav maga), Morten Westerberg, der den sidste måned har tilbudt et selvforsvarsforløb for henholdsvis børn og voksne i klubben.
Klubbens kamphold med træner Armin Sommer i spidsen arrangerede kamp-træning for alle. Der blev givet fuld gas og trænet finter og spark til den store guldmedalje. Armin har som træner for kampholdet formået at løfte eleverne til et niveau, der ikke er set længe i Gladsaxe. Nu fik endnu flere elever mulighed for at prøve kræfter med kampdelen af sporten.
En af klubbens højst-graduerede trænere, Annette Jensen, inviterede eleverne i pædagogisk rundkreds, hvor hun gennemgik en del af den teori, der ligger i taekwondo. Alle teknikker har et koreansk navn, som eleverne skal lære, ligesom det er vigtigt at have kendskab til sportens historie og filosofien bag sporten.
Klubbens formand, Tomasz Suski underviste i grundteknik, og endnu engang blev det cementeret, at taekwondo er en sport for alle, børn som voksne, nybegyndere som øvede.
Aftenen bød på socialt samvær, hvor der blev grillet og hygget. Armin Sommer, der er klubbens regerende mester i kampsports-spillet Tekken, forsvarede sin titel. Spillet blev vist på storskærm, og gymnastiksalens store madras blev brugt som hyggepude. En ren succes, specielt blandt klubbens yngre medlemmer og barnlige sjæle.
Efter fælles overnatning i klubben – med alt hvad der dertil hører af snorkeri – var eleverne klar til morgenmad og endnu mere træning. Denne gang var det klubbens næstformand Ferran Hollederer, der stod for 2 en halv times træning i grundteknik. Her blev de sidste kræfter brugt, så alle elever var klar til at nyde søndag eftermiddag i ro og fred og med plus på træningskontoen.
Klubbens grundhold følger skoleferierne, så weekendarrangementet var også en dejlig afslutning på sæsonen. Alle hold starter op igen straks efter sommerferien i august måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top