Der er altid en svømmehal åben
Leif Steffensen udtrykte i sidste uge utilfredshed med, at Gladsaxe Svømmehal er lukket i uge 29, 30 og 31 i den kommende sommer.

Gladsaxe Kommune har to svømmehaller som kræver regelmæssig vedligeholdelse. Derfor har Byrådet siden 2014 valgt at lukke Bagsværd og Gladsaxe svømmehaller på skift i løbet af sommeren, hvor der er færrest besøgende. På den måde kan vi udføre planlagte vedligeholdelse og reparationer på den ene, mens borgerne så kan benytte den anden. Samtidig kan personalet afvikle ferie. I år holder vi så Gladsaxe Svømmehal lukket i de tre uger. Til gengæld er både friluftsbadet ved Gladsaxe Svømmehal og Bagsværd Svømmehal åbent, så der skulle være masser af mulighed for få en svømmetur i kommunalt badevand i sommerens løb.

Holger Kortbek
Chef for Idrætsanlæggene
i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top