annonce
Der skal liv i gadebilledet
Rådhuscafeen-02-23-16.jpg
Det er noget så hyggeligt at sidde udendørs og spise, når vejret er til det, så det har givet mange kunder hos Rådhus Cafeen, der også er klar til at servicere kunderne inde i selve cafeen. Foto: Kaj Bonne.
Rådhus Cafeen vil arbejde sammen med musiklivet

Gladsaxe er kun halvt så stor som kirkegården i Chicago. Til gengæld er der ofte dobbelt så dødt. Det er meget begrænset, hvad der sker på Søborg Hovedgade efter klokken 18.00. Der er mange spisesteder, men det er kun yderst sjældent, at publikum bliver budt på andet end mad og drikke.
Men de nye folk bag Rådhus Cafeen – der indtil for nylig hed Madbiblioteket – er allerede gået i dialog med Gladsaxe Jazzklub og andre musikforeninger i kommunen. Folk skal have et sted at gå hen og hygge sig en fredag eller lørdag aften for eksempel. Men brunchmusik kunne også være en ide.
Fremmødet i jazzklubben ligger omkring de røde lygter hver gang, så alene der synes at ligge et stort potentiale. Men også andre musikformer er oplagte at satse på.
Det er søstrene Jensen – Mille og Suzzi (nej hun har ikke været hos en numerolog, griner hun) – der skal styre forretningen. De kommer med mange års erfaring fra tilsvarende spisesteder især i Lyngby.
-Vi er simpelt hen kommet flyvende fra start. Vi har fået en helt formidabel god behandling af kommunen, mange af medarbejderne ovre på rådhuset har kigget forbi som kunder, og vi har haft nogle helt fantastiske dage, hvor der har været sort af mennesker ved vores udendørs servering, siger søstrene.
-Vi ved godt, at vi ikke bare kan hænge vores hat på det gode danske sommervejr. Så vi vil også sørge for, at vi kan tage os godt af de 150 gæster, som vi kan have indendørs, siger Mille Jensen. Spisekortet er i den hurtige afdeling med masser af sandwich, pasta etc.
-Vi vil naturligvis også gerne have børn som kunder, så der er børnemenu, og en softicemaskine vil nok være et populært indslag.
Rådhus Cafeen har åbent fra 09.30 til 22.00, men når der forhåbentlig kommer gang i musikken, er der mulighed for at holde åbent til 02.00.
Søborgnatten 76 23-16
Søstrene Suzzy (tv.) og Mille (th) skal stå for driften af cafeen.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top