annonce
Dygtige matematikpiger fra Bagsværd
Dygtige-matematikere-fra-Bagsværd.jpg
Sarah Fink-Jensen, Selma Schmidt og matematiklærer Birgitte Bønlykke ved finalestævnet i Lyngby. Foto: Privat.
En elev fra 7. klasse på Bagsværd Kostskole og Gymnasium vandt 1. præmien i stor konkurrence

Selma Schmidt fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium endte som vinder af finalen i den landsdækkende matematikdyst Pangea, der blev afviklet hos Microsoft i Lyngby. Selma modtog et gavekort på 1.000 kroner til Magasin, og hun havde kvalificeret sig til finalen sammen med Sarah Fink-Jensen, der også går i 7. klasse på Bagsværd Kostskole og Gymnasium.
Pangea Matematik Dysten motiverer elever til at engagere sig for matematiske fænomener uden for klassen. Eleverne lærer, hvor spændende det er at arbejde med matematik og bruge forskellige beregningsmetoder til at opnå den rigtige løsning.
– Eleverne fik i finalen 11 opgaver, som de skulle løse individuelt og så gik det bare derudaf. Vi er rigtig stolte af, at Selma vandt førstepræmien, og vi håber, at vi også næste år kan sende deltagere i finalen, siger matematiklærer Birgitte Bønlykke fra BK&G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top