En helt særlig indsamling
En-helt-særlig-indsamling.jpg
Børnene i 2. b og 5. a havde bagt kage. De havde en helt særlig grund til at samle ind til Børne- cancerfonden. Foto: Privat.
2. b og 5. a på Bagsværd Kostskole & Gymnasium samlede ind til Børnecancerfonden

I december døde en elev i 2. b på Bagsværd Kostskole & Gymnasium af leukæmi. Det har været og er stadig en stor sorg for alle i 2. b. Derfor besluttede klassen, at den ville lave en indsamling sammen med venskabsklassen 5.a. I håb om at flere børn med kræft bliver helbredt, blev det besluttet, at pengene skulle gå til Børnecancerfonden.
Børnene fandt sponsorer i nærområdet og blandt familie og venner. 9. juni løb, cyklede, sjippede, hulahoopede børnene i tre timer. Samtidig havde eleverne opstillet en stor bod i skolegården, hvor forældre solgte kager (som eleverne havde medbragt) og armbånd, som børnene selv havde lavet.
Der var en helt utrolig stemning blandt alle børn denne dag. De mærkede virkelig, at de arbejdede sammen for en større sag.
I alt indsamlede eleverne 46.402 kroner. til Børnecancerfonden, som børnene overrakte en stor, symbolsk check med beløbet. jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top