En tur i det grønne
En-tur-i-det-grønne.jpg

-

Beboere og personale fra Seniorcentret Rosenlund skal med på ”Øresund Rundt 16” de kommende dage. Store naturoplevelser venter. Foto: Privat.
Beboere og personale fra Rosenlund skal på en 150 kilometer lang cykeltur

Der er store naturoplevelser i vente, når tre beboere fra Seniorcentret Rosenlund på Mørkhøjvej sammen med tre frivillige fra personalegruppen samt en såkaldt ”pilot” cykler Øresund Rundt i tre dage fra 7.-9. juni. Turen er på 150 kilometer med start fra Lyngby-Taarbæk og endestation i Malmö.
Foreningen ”Cykling uden alder” står får arrangementet, som især sigter på, at deltagerne kommer væk fra den vante hverdag og i stedet for naturoplevelser og nye sanseindtryk.
– Vi har ikke tidligere været med på et flerdages arrangement. Men hvis muligheden er der kører vi rundt i nærområdet med beboerne, og det er virkelig noget, som beboerne værdsætter. Vi ser frem til de tre dage med store forventninger, siger Rosenlunds fysioterapeut Sam Samsøe, der er med som frivillig. Også plejerne Susan Foverskov og Malene Lorentzen er med på turen, hvor der køres rickshawcykler.
I alt deltager 14 ældre, og de kommer både fra Danmark og Sverige. Sammen med de ældre passagerer er plejepersonale og piloter. ”Øresund Rundt 16” er en del af et to-årigt projekt støttet af TrygFonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top