Flot sankthansaften endte vådt
Sankt-Hans-48-26-16.jpg
Enormt fremmøde blev afløst af gabende tomme tribuner

Som bekendt er det svært at spå – især om fremtiden. Men vejret hører også til den uforudsigelige kategori. Desværre viste det sig på sankthansaften fra den sløje side ved 21-tiden efter at de hele var begyndt så godt, så godt.
Der var det herligste folkeliv ved Gladsaxe Kirke med lange køer for at nå frem til den lækre grillmad. Folk slog sig ned i græsset og hyggede sig.
Det samme billede kunne man se ved Bagsværd Kirke.
Ved Buddinge Kirke var der livlig musik fra det store ungdomskor, der kunne glæde sig over mange tilhørere.
Stengård Kirke havde fået rigtig mange af sognebørnene af huse. Der blev bagt snobrød til den store guldmedalje, der blev drukket saft og kaffe, og der blev spist småkager. Og til sidst blev en yderst moderigtig heks sendt afsted mod Bloksbjerg.
I Utterslev Mose stod Enhedslisten bag arrangementet, og her begyndte regnen så småt at præge aftenen. Men her levede tilskuerne op til mottoet om, at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert tøj.
Den forklaring kunne desværre ikke bruges ved Bagsværd Sø, hvor Lions ellers havde gjort meget ud af arrangementet med diverse orkestre og anden underholdning. Da regnen kom, forsvandt folk stille og roligt før uvejret satte ind. Da det var drevet over var vejret herligt, men bålet var blevet for vådt.
Fyrværkeriet blev dog futtet af til glæde for de få tilbageværende på de ellers gabende tomme tribuner.
Sankt Hans 02 26-16

Sankt Hans 07 26-16

Sankt Hans 13 26-16

Sankt Hans 22 26-16

Sankt Hans 47 26-16
Foto: Kaj Bonne- Se mange flere på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top