Fodsmerter kan fjernes
Søborg-Fodterapi-02-25-16.jpg
Ny fodklinik med et stort behandlingstilbud er åbnet på Snogegårdsvej

– Det overrasker mig, hvor lidt fokus de fleste mennesker har på deres fødder. Det undrer mig også, at mange går rundt med smerter i fødderne, fordi de tror, at deres smerter ikke kan fjernes. Men folk kan hente hjælp hos fodterapeuterne.
Det siger statsautoriseret fodterapeut Trine Rud, der netop har åbnet Søborg Fodterapi på Snogegårdsvej 159 – lige rundt om hjørnet fra Buddingevej.
Trine Rud er 43 år og har 19 års erfaring inden for sundhedsvæsenet, heraf 14 år som sygeplejerske og narkosesygeplejerske: – Jeg oplever, at mange føler sig ekstra trygge, når de kan mærke min omsorg, fordi jeg er vant til at arbejde med mennesker og også har en viden om kroppen og sundhed.
Efter mange år med skiftende arbejdstider, weekend- og 24-timersvagter havde Trine Rud lyst til at blive selvstændig med ret til at bestemme egen arbejdstid. Det gør hun på den måde, at hun har tre hverdage for sig selv i Søborg Fodterapi, mens hun to dage om ugen er freelancer på en klinik i Rødovre: – Ved at være sammen med kolleger i Rødovre, kan jeg nemmere holde mig opdateret. Men da der viste sig en mulighed for at åbne i disse gode lokaler, så slog jeg til. Trine Rud tager sig af alle slags fodbehandlinger. Hun fjerner også hælsporer (med laserbehandling), ligesom hun laver indlæg til sko. Trine Rud har fået mange fine anmeldelser. En af dem, hun har hjulpet er Carol Rasmussen. Hun er verdensmester i Xterra (en specialdisciplin af triatlon, hvor der køres på mountainbike og løbes cross).
Verdensmesteren opsøgte Trine, fordi hun havde særligt stærke smerter i højre fod. Trine fjernede smerterne ved at lave et specialindlæg til Carols løbesko.


Fakta
Trine Rud har åben hverdage onsdag-fredag samt aftenåben ca. hveranden torsdag. På www.søborgfodterapi.dk kan du læse mere, bl.a. Carol Rasmussens anmeldelse.
I lokalerne hos Søborg Fodterapi vil AudioNova i nær fremtid oprette en satellitafdeling for høretest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top