Gade-race på Generatorvej
Hvor er det trist, at man næsten hver fredag og lørdag skal lukke døre og vinduer for, at kunne holde ud og bo tæt på industrikvarteret generatorvej mm.

Her bliver der næsten hver fredag og lørdag fra kl. 23.00 og timer frem kørt gade-race.
Der bliver ringet til politiet, men hvad gør de? De siger, at det er kommunens pligt at gøre noget ved det Jeg har skrevet til borgmesteren, og hun lovede svar inden 14 dage… det er nu 3 uger siden og intet svar.
Det er ikke lovligt at være i området efter kl. 18 (mener jeg der står) dette giver ikke bøder Der bliver køre rigtig stærkt, dette giver ikke bøder.
Hvem kan gøre noget ved dette problem, som der også blev klaget over sidste år?
Nogle må gøre noget.
Man kunne evt. sætte bump op,
Man kunne sætte plantekasser forskudt på vejen.
Man kunne give bøder og klip i kørekortet, som vi andre får, hvis vi kører for stærkt eller ikke overholder færdselsreglerne.

Heidi Holck

Kommunen:
Politiet er kontaktet

Som svar på Heidi Holcks læserbrev om gaderace kan jeg oplyse, at det naturligvis er uacceptabelt, at der bliver kørt gaderace på vejene i Mørkhøj Erhvervskvarter. Det er en klar overtrædelse af Færdselsloven, som det er Politiets opgave at håndhæve. By- og Miljøforvaltningen har derfor rettet henvendelse til Københavns Vestegns Politi og gjort dem opmærksom på problemet. Politiet er samtidigt blevet opfordret til at skride ind over for den ulovlige adfærd. Da området er et erhvervskvarter med en del tung trafik er det desværre ikke en løsningsmulighed med etablering af bump, der ellers normalt anvendes på boligveje til at sænke hastigheden.

Britt Vorgod
Afdelingschef By,
Gladsaxe Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top