Guldregn over Gladsaxe
Guldregn-over-Gladsaxe.jpg
GIF-Gladsaxe leverede en imponerende indsats ved det DM-finalestævnet Winners Final i Aarhus, hvor det blev til fire danske mesterskaber, en sølvmedalje og en fjerdeplads. Foto: Privat.
GIF-Gymnastik gav sig selv den bedste jubilæumsgave

Winners Final i TeamGym i Aarhus i weekenden blev noget af det største i GIF-Gymnastiks 100-årige historie. GIF-Gymnastik hentede fire danske mesterskaber.
Winners Final er et finalestævne med fire hold i hver kategori, hvor vinderne får hængt DM-guldmedaljer om halsen. Før stævnet havde GIF skrevet historie ved som den første forening at kvalificere seks finalehold i fire årgange.
De flotte kvalifikationsresultater blev i den grad fulgt op i finalestævnet, hvor det blev til fire danske mesterskaber. GIFs formand Hanne-Jette Hinch fulgte stævnet på sidelinjen, og det var en stolt formand, der kunne tage tilbage til Gladsaxe med de mange pokaler: – Det her er en historisk dag, bygget på års arbejde. Det er hele foreningen der sejrer, og det er kæmpe stort.
I store og flotte rammer i Ceres Arena i Aarhus, blev det GIF-Gymnastik her og der og alle vegne. For første gang nogensinde var DR-sporten med og der blev transmitteret hele dagen på DRs hjemmeside og i løbet af dagen blev ordet ”Gladsaxe” sagt talringe gange.

Guldfesten startede
GIFs mikromix hold startede guldfesten. Igennem årets konkurrencer har forskellige hold skiftes til at vinde stævnerne, men GIF toppede på det rigtige tidspunkt.
GIFs mikrodrenge var forsvarende mestre og har også igennem hele året vundet alt. De levede op til favoritrollen og genvandt DM.
I minimix stillede GIF op med hele to hold, det har ingen andre foreninger kunnet gøre. GHG-Herlev var favoritter, men på en veludført konkurrence og klog taktik, så tog GIF guldet for næsen af GHG. Det andet minihold blev nummer fire.
I juniormix var GIF blevet forbundsmestre nogle uger tidligere, men et par kiks i den meget tætte konkurrence gjorde, at GHG-Herlev klemte sig foran GIF, som tog sølv.
GIFs seniordamer havde også vundet forbundsmesterskabet for nylig. Alle vidste dog, at konkurrencen vil blive benhård og at der ikke var råd til mange fejl. GIFs damer lagde en klog taktik på deres program, som havde en meget høj sværhedsgrad. Al modstand blev fejet af vejen, og guldet kom i hus. En flot afslutning på en sæson, hvor GIFs damer også blev åbne jyske og sjællandske mestre.
GIFs to sportschefer Frank Bøgelund og Jan Darville kunne heller ikke skjule deres begejstring: – I dag blev det bevist, at glæde og elite ikke er modpoler, men sagtens kan sammen. Vi vil være Danmarks gladeste forening og samtidig vinde medaljer. Det er lykkedes, så det er en stor dag for hele foreningen, som fejrer 100 års fødselsdag med et stort jubilæumsshow på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top