Kom væk fra ensomheden
Røde Kors Gladsaxe starter netværksgrupper i løbet af efteråret

100.000 danskere i alderen fra 30 til 60 år føler sig så ensomme, at det går ud over deres helbred. Dette alvorlige problem valgte Røde Kors og Mary Fonden at gøre noget ved for to år siden, da de startede en aktivitet for ensomme, der står lige midt i livet.
”Værket – Netværk for voksne” blev oprettet, og det støttes økonomisk af Velux Fonden. Værket er et tilbud for de 30-60-årige, som ønsker at møde andre voksne. Netværket foregår i en social og tryg ramme, og deltagerne får redskaber til at håndtere deres følelse af isolation.
I løbet af efteråret starter Røde Kors Gladsaxe netværksgrupper. Typisk består en gruppe af 8-10 personer, så der kan opbygges et fortrolighedsrum blandt deltagerne.
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formanden for Røde Kors Gladsaxe på mail birthe.nielsen@webspeed.dk

Målgruppe
Deltagerne i Værket er mennesker, der føler sig ensomme og oplever forringet livskvalitet ved at stå uden for fællesskabet.
Deltagerne er mellem 30 og 60 år.
Deltagerne skal være dansktalende.
Deltagerne skal have lyst til og være i stand til at indgå i en gruppesammenhæng.
Hos deltagerne skal den langvarige ensomhed være en vægtig problematik. Eventuelle fysiske eller psykiske lidelser skal være behandlede og ikke overskygge ensomheden som problem. Netværket skal ikke rumme mennesker med et aktivt misbrug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top