Letbaneloven vedtaget
Anlægsloven om Hovedstadens Letbane blev endelig vedtaget i tirsdags efter måneders tovtrækkeri. Samtlige ni partier i Folketinget stemte for anlægsloven, som baner vej for Letbanen, der skal køre på Ring 3 fra 2023 eller 2024

Efter sommerferien skal eksterne revisorer granske budgettet for at se, om det holder sig inden for rammerne. I princippet kan Letbanen skrinlægges igen, hvis udbuddet på det samlede projekt viser sig dyrere end forventet. Men økonomien er blevet undersøgt af revisorer to gange tidligere.
Letbanen forvente at koste fire milliarder kroner. Den bliver 28 kilometer lang og får 28 stationer mellem Ishøj i syd og Lundtofte i nord. Den skal årligt transportere 13-14 milliioner passager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top