Mand kastede sig i døden på Søborg Hovedgade
Brand-05-26-16.jpg
Foto: Kaj Bonne
Mange var vidner til ulykken, som fandt sted i myldretiden.

 

En mand sprang i aftes ud fra 4. sal i en lejlighed på Søborg Hovedgade 73 og blev dræbt på stedet. Det fortæller politiet, der sen torsdag eftermiddag blev underrettet og dukkede op på matriklen på Søborg Hovedgade 73, hvor den nu afdøde person havde været i gang med at kaste tv og andre effekter ud af sin lejlighed og ned på fortovet.
-Vi var kaldt ud til en anden opgave på matriklen, men da politiet kom op i lejligheden var der brand og beboeren sprang ud, fortæller Thomas K, der er indsatsleder hos Vestegnens Politi, og nu skal i gang med den nærmere efterforskning.

Den afdøde var en psykisk ustabil person, der formentlig selv antændt branden, oplyste politiet endvidere.

Brand-01-26-16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top