Min elskede Gladsaxe Svømmehal
Jeg kommer på banen foranlediget af, at en dame i svømmehallen forleden fortalte den ene forfærdelige oplevelse i svømmehallen efter den anden og med de værste ukvemsord fik både hal og personale en stor omgang.

Jeg var for en gang skyld mundlam, men var bagefter klar over, at sådan skal man ikke sige om min elskede svømmehal”.
Jeg har snart været pensionist i 25 år. Da jeg arbejdede, var jeg ”Morgenbader” og det var en hel naturlig ting, at fortsætte med at komme i svømmehallen, men det blev nu midt på dagen og til vandgymnastik tre gange om ugen. Vi er knapt 40 personer på hvert af de 6 hold.
Jeg er nu 84 år og kun sygdom kan holde mig væk fra vandgymnastikken. MEN – og det er her det vigtige kommer – det er jo ikke bare vandet, det er ikke bare de andre pensionister, ikke bare de dejlige lærere…. Næh! Det er det hele, det sociale, inklusiv den pæne, rene svømmehal med det flinke og smilende personale.
Hvordan vi skal undvære svømmehallen, der snart skal renoveres, ved jeg ikke, men selvfølgelig finder I/kommunen et sted til os.
TAK til alle, der er omkring mig i ”min elskede svømmehal”.

Else Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top