- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Minisport for de yngste

Så er planen for Gladsaxe Minisport klar for sæson 2016/17. Gladsaxe Minisport henvender sig til de yngste skolebørn i kommunen, som efter sommerferien går i 0.- 1. – 2. eller 3. klasse.
I år er der fire store hold og to mindre hold. Holdene afvikles onsdage fra kl. 16-17. Hold A, B, C, D og E starter 24. august, mens hold F begynder efter nytår 18. januar.
Eleverne kan vælge mellem syv idrætsgrene. På de store vil børnene i løbet af sæsonen få afprøvet seks idrætsgrene i de klubber, der er tilknyttet Gladsaxe Minisport. De mindre hold for 0. klasse får afprøvet tre idrætsgrene hver.
I år tilbydes følgende idrætsgrene: cricket, gymnastik, håndbold, badminton, svømning, volleyball og fægtning. Deltagerne prøver hver idrætsgren i seks uger, og på hvert hold er der tilknyttet en holdleder, som følger børnene gennem hele sæsonen i de forskellige idrætsgrene. Men det er klubbens egne trænere og instruktører, der står for selve træningen.
De deltagende klubber er: AB Cricket, GIF-Gymnastik, Gladsaxe HG, Gladsaxe Søborg Badmintonklub, Gladsaxe Svømmeklub, Lyngby-Gladsaxe Volley og Hellerup Fægteklub.
Minisportens mål er at give børnene en god introduktion i foreningsidrætten, hvor de ved at afprøve forskellige idrætsgrene, får mulighed for at vælge den sportsgren, de har allermest lyst til.
Inden selve starten indbydes minisportsbørnene, deres forældre samt de involverede klubber til en fælles introaften onsdag 17. august kl. 17-17.45 i Gladsaxe Sportscenter, hal l.
I den forløbne uge er minisportfolderen blevet uddelt til alle kommunens skoler. Folderen kan også hentes i Gladsaxe Sportscenter og Gladsaxe Idrætsparks Badmintonhal.
Tilmelding kan ske på www.gladsaxe-minisport.dk fra den 7. juni.