Parkerings­problemer problemer vil fortsætte
Det kommer åbenbart helt bag på Gladsaxe kommune, at den store tilstrømning af nye virksomheder og beboere til Gladsaxe, giver stadig flere problemer med parkering i kommunen.

I sidste uge skrev Gladsaxe Bladet om beboerne på Græsmarken og Ærtemarken, som pludselig skal slås for at få en parkeringsplads ved deres egen bolig – fordi kommunen har sovet i timen.Selvfølgelig giver et nyt stort kontorhus et øget parkeringsbehov og kan pendlerne parkerer gratis, så gør de da det.
Parkeringsproblemerne ved Gyngemose Park er nærmest uendelige og ved det kommende Bagsværdlund er der tilmed udlagt endnu færre parkeringspladser.
Socialdemokraternes svar på parkeringsproblemerne er at indføre 2-timers parkering, hvilket bare vil flytte problemet hen til naboen. Den politik har København forsøgt sig med i årevis. Efter år med 2-timers parkering kommer betalingszoner, hvor beboerne skal betale for at parkerer foran deres egen bolig. De dyreste licenser i Københavns Kommune koster nu 954 kroner – om måneden. Den udvikling er jeg imod.
Igen en ommer for Socialdemokraterne, udvalgsformand Ole Skrald (S) og forvaltningen.

Martin Skou Heidemann,
Søhuse 1,
2880 Bagsværd
(Medlem af Venstre)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top