Sæson for tricktyverier
Efter et fald i tricktyverier er der sket en stigning i juni – især på gadeplan

Det kan være svært at være afvisende, når ukendte personer henvender sig venligt. Men der er god grund til at være påpasselig og opmærksom. Efter et fald i tricktyverier oplyser Københavns Vestegns Politi, at der ses en kraftig stigning i antallet af tricktyverier i årets første sommermåned. Det er særligt på gadeplan, at tricktyvene er aktive.
20. juni blev en kvinde på 75 år stoppet af to personer foran Fakta på Søborg Hovedgade. De spurgte om vej til apoteket, mens damen svarede stjal de hendes pung og hævede herefter penge på dankortet.
To dage senere var tricktyve på spil i en beboelsesejendom på Buddinge Hovedgade. En yngre kvinde ringede på en 73-årig kvindes dør. Under påskud af at skulle besigtige køkkenet, fordi hun selv havde købt en lejlighed på 2. sal, stjal den yngre kvinde kontanter fra en pung.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top