annonce
”Skovsvin” læssede af på andres arbejdsplads
Det er mandag formiddag, jeg er alene, min kollega er lige kørt et lille ærinde.

Jeg er har en kunde i telefonen. Imens kører en anden kunde- går jeg ud fra, i en mørkegrøn Toyota el. Mitsubishi personbil m. trailer fyldt med affald ind i vores gård. Vinduerne sidder lidt højt i vores bygning ud mod gården, men mens jeg ekspederer telefonkunden, kan jeg se hovederne af tre mænd, ca. 25-30 år, anden etnisk herkomst, ude i gården og tænker de kommer nok ind om lidt. Vi handler med håndværkere, så det er ikke ualmindeligt, at vi har kunder med trailer. Det ser ud til, at de tre herrer har travlt med bilen, men der kan jo være gået et eller andet i stykker, som de er ved at kontrollere.
Pludselig er bilen i gården på vej væk- Det gik stærkt, 2-3 minutter. Denne gang med en tom trailer, hvilket jeg lige når at observere fra mit kontorvindue. Desværre når jeg ikke at se nummeret på bilen – købte noget, gjorde de ikke. Til gengæld fik vi et læs byggeaffald smidt i vores gård! Det kan man kalde topmål for fræk- og dumhed ved højlys dag, specielt når containerpladsen ligger mindre end 500m væk.

A. Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top