Smagedag i Dagli Brugsen i Mørkhøj
brugesen.jpg
Der var kulinariske oplevelser og billeder at muntre sig med, da DagliBrugsen holdt smagedag. Foto: Privat.
Dagli Brugsen Mørkhøj havde inviteret til smage dag med alt lige fra grillpølser til ost og rødvin og kager

Dagli Brugsen Mørkhøj havde inviteret til smage dag med alt lige fra grillpølser til ost og rødvin og kager
Rigtig mange lagde vejen forbi Brugsen og fik nogle fornøjelige timer og godtsnak med personalet med uddeler Caper Andersen i spidsen samt butiksbestyrelsen, som havde nogle travle timer i forbindelse med udlevering af smagsprøver krydret med god underholdning af det lokale band ”Peter Nielsens familieband” som optrådtet med en masse spændende musik.
Den lokale kunstner Susanne Anker Bidstrup udstillede en del af sine mange billeder i butikken. Det er billeder, som man også i dagligdagen vil kunne se en del af når man besøger butikken, så alene det er et besøg værd. At vejret så var helt eventyrligt godt, gjorde kun dagen ekstra god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top