Sol, sommer og Søborg
Søborgnatten-10-23-16.jpg
I det forrygende sommervejr hang folk ud på bænkene, mens mange andre borgere benyttede sig af de gode tilbud i anledning af Søborg Natten. Foto: Kaj Bonne.
Forrygende aften med mange besøgende på Søborg Natten

Gladsaxe-folket var til fest i fredags. Søborg Natten havde virkelig tag i folk, som fandt mange gode tilbud. På tøjstativerne, på hylderne, på disken. De handlende havde en forrygende dag med et købelystent publikum. Der blev grillet pølser i hundredemetervis og skænket øl i hundredelitervis. Køerne var lange, men alle tog ventetiden med et smil og godt humør.
Butikkerne i Søborg Butiksliv og Søborgs Hjerte holdt længe åbent, og mange mennesker tog turen op og ned ad Søborg Hovedgade for at finde de ekstra gode tilbud. Børn og voksne kunne også finde på at tage futtoget Magnus for at spare lidt på bentøjet.
Der var musik – pop, jazz eller beat. Børnene kørte i karrusel eller sprang i topjumperen. Alt var som det skulle være. Traditionerne blev fastholdt, selv om vejret var endnu bedre end nogensinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top