Tak for ti gode år i Christianebo
Min yngste søn starter på Søborg Skole her i juni. Jeg har afleveret først den store, og i de sidste fem år den yngste, i Børnehuset Christianebo.

Begge drengene har altid glædet sig til at komme i børnehave, og har sjældent ville hjem ret hurtigt efter jeg har hentet den.
Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke Kanwal, Kasper, ”Nye-Voksen-Kasper”, Lene, Jette, Sara, Mie, Malene, Nicole, Helle og alle de andre søde og dygtige voksne i Christianebo, for at have passet godt på mine to drenge, og været med til at lære dem vigtige sociale og andre færdigheder igennem de seneste ti år.
Alt fra at ”grave guld” på legepladsen, træ-værksted, projekter om helte, håndvask og traditioner, bogstavtræning og teltovernatning på koloni til muligheden for selv at udforske verden under trygge rammer, har gjort, at mine drenge er blevet godt rustet til at møde verden.

Peter Kenworthy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top