annonce
Tre fantastiske jazzfestdage
Jazzfest-05-25-16.jpg
Tobacco var på alle måder flyvende, da de lørdag middag gav koncert med mange stilarter på repertoiret. Den stod bl.a. på zydeco, gospel og folk music. Foto: Kaj Bonne.
Flot publikumsopbakning til cirkus og koncerter

Arrangørerne bag årets Gladsaxe Jazzklub kan godt notere sig for en succes. I år undgik man styrtregn og kastevinde og fik overskyet vejr med solstrejf i stedet for. Og masser af tilskuere.
Både program og vejrlig må have passet publikum, for der var hundredvis af dem både i Søborg og Aldershvile Slotspark. Og med duge og blomster på bordene var der dækket op til en hyggelig jazz-havefest.
Det 8-mands store energiband, OverJive, sparkede Jazzfesten i gang fredag eftermiddag. Et band, der i den grad kom ud over scenekanten med danseglad musik. ’Asfaltballet’ var hermed åbnet for unge som lidt ældre deltagere.
Herefter fulgte seks koncerter, der tilsammen repræsenterede et bredt udvalg af jazzens mange genrer. Musikere fra ind- og udland underholdt med blues, soul, swing, ragtime og New Orleans jazz.
Der var også cirkus med Cirkus Panik, og mange børn kiggede forbi med bedsteforældrene.
Og årets Jazzfest sluttede søndag aften med en release-koncert ved den australske klarinettist, Chris Tanner, og hans septet.
Gladsaxe Jazzklubs tredje cd blev ved den lejlighed præsenteret for de mange fremmødte publikummer.
Jazzfest 03 25-16

Jazzfest 10 25-16
Foto: Kaj Bonne.
Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk/#!home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top