Uansvarlig afvikling af Søborg Natten
Kære kommune, jeg har netop deltaget i dette års Søborg Natten sammen med min familie.

Det er et populært og sjovt arrangement, der tiltrækker mange mennesker, og jeg vil tro, at det også er godt for butikslivet i byen. Som mor til flere børn under 5 år må jeg dog konstatere, at det ikke er et arrangement for os, fordi det er for farligt med den tunge trafik på Søborg Hovedgade. Fortovene vrimlede med mennesker og barnevogne, som mange steder også fyldte cykelstierne, og det er svært at komme forbi. Børn løb fra den ene side af vejen til den anden for at få alle oplevelser med, imens busser, biler og lastbiler kørte forbi i samme fart som de plejer.
Jeg finder det uansvarligt at afholde så stort et arrangement uden at lukke en del af Søborg Hovedgade af, eller som minimum indsætte hastighedsreducerende bump, på det korte stykke, hvor Søborg Natten finder sted. Hvordan kan kommunen give tilladelse til et arrangement, som tiltrækker så mange mennesker og er målrettet børn, uden at tage højde for trafiksikkerheden?
Jeg håber næste års SøborgNatten vil blive en sikrere oplevelse, så jeg kan være tryg ved at have mine små børn med.

Susanne Jespersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top