Alle gode gange tre
Sebastian-Lassen-og-Jabar-Sharza-Alle-gode-gange-tre.jpg
Jabar Sharza og Sebastian er blandt de nye profiler, som AB Gladsaxe har tegnet kontrakt med og som allerede er i gang med træningen i Bagsværd. Foto: Christian Ove Carlsson.
Jabar Sharza og Sebastian Lassen er kommet til AB, og det er tredje gang, de spiller for samme klub

For fodboldelskere, der i foråret så en række af Brønshøj Boldklubs kampe i 2. divisions oprykningsspil, må det stå lysende klart, at AB Gladsaxe har sikret sig de to bedste spillere hos naboen for enden af Høje Gladsaxe Vej.
Cheftræner Per Frandsen har naturligvis peget på, hvem han gerne så løbe med til træningen på Skovdiget i Bagsværd. Og pilen endte med at pege på Jabar Sharza og Sebastian Lassen.
– Det er tredje gang, vi kommer til samme klub. Vi spillede sammen i Lyngby, derefter i Brønshøj og nu AB, siger de to 22-årige fodboldspillere, der begge var med på Lyngbys efterhånden ret kendte U19-hold (årgang 1994), hvor spillere som Yussuf Poulsen og Nicolai Johannessen også slog deres folder.
I begyndelsen kæmpede Sebastian og Jabar (udtales Djabar, red.) om den samme fløjplads i Lyngby, men efterhånden skiltes deres veje, så Jabar var offensiv i venstre side, mens Sebastian kunne spille både offensivt og defensivt i højre side, men i dag er hans favoritplads højre back.
– Jeg foretrækker placeringen længere tilbage på banen, hvor jeg bedre kan se spillet, siger Sebastian Lassen, der også spillede højre wing i nogle kampe i løbet af foråret.

Udsøgt sparketeknik
Jabar Sharza lusker stadig rundt på venstre fløj. Han har en nærmest dvask attitude, men man lader sig nemt narre af den flegmatiske angriber. Han har en udsøgt sparketeknik, og hans målinstinkt blev også skærpet i foråret, hvor han scorede 11 mål for Brønshøj – fem af dem var på frispark og et enkelt direkte på hjørnespark.
– Casper Henningsen tog sig af frisparkene til at starte med, men da han stoppede, tog jeg over, og det gik jo meget godt, siger Jabar Sharza ydmygt.
Sebastian Lassen er en mere atletisk type med et stort løbepensum og en stærk fysik, som han ikke er bange for at bruge i nærkampene.
Begge de tidligere Brønshøj-spillere er klar over, at der bliver kamp om pladserne i den spændende AB-trup. Men de er begge vant til at arbejde hårdt. Også ved siden af fodbolden. Jabar arbejder tre gange om ugen i sin fars restaurant på Amager, mens Sebastian Lassen er på arbejde på kaffebaren Original Coffee i Hellerup.
– 1. division ser meget jævn ud. Vejle har fået en økonomisk indsprøjtning og er nok blandt favoritterne, Hobro må stadig forventes at være oppe i et andet tempo, og Roskilde, som vi mødte i en træningskamp ser også stærke ud. Disse tre hold skiller sig nok ud, men vi er formentlig ikke ret meget efter, så vi går en meget spændende sæson i møde, siger de to nye AB-spillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top