Bordtennis vil udvide
Bordtennis-01-27-16.jpg
Der var så meget trængsel ved bordene, at det kneb med at skaffe plads til alle. Ikke mindst fordi børnene ville spille hele tiden. Foto: Foto: Kaj Bonne.
Sommerferieaktiviteten den rene jubeloplevelse

Skulle nogen være i tvivl om, at det kan give enormt positive oplevelser at være frivillig i en sportsklub, så kan de bare tale med Lars Høgsberg fra Gladsaxe Bordtennisklub. Han styrede sommerferie-aktiviteterne i bordtennisklubben, der holder til i den gamle tribune på Gladsaxe Stadion.

– Selvfølgelig er støjniveauet af og til lidt rigeligt højt, sådan er børn jo, men det er så absolut også det eneste minus og til at leve med. Til gengæld så vælter det ind med aktive, velopdragne børn, der får spillet en masse bordtennis og får hygget sig, siger Lars Høgsberg, der både er træner og bestyrelsesmedlem i klubben.

-I år valgte vi at lade 31 slippe gennem nåleøjet, men så løb vi ind i en lang venteliste. Så vi må nok sætte en ekstra uge af til næste år, siger Lars Høgsberg, der får hjælp på trænersiden af to juniorer, der på den måde får noget ledererfaring, som de kan tage med sig videre i deres idrætsliv og nok også i det civile liv senere. Det pynter på deres CV.

-Ungerne har masser af gåpåmod, så de får lært noget bordtennis, for det her er ikke bare en pasningsordning, hvor forældrene kan parkere deres børn, slår Lars Høgsberg fast.

Da bordtennisklubben flyttede fra den gamle Gladsaxe Skole på Tobaksvejen til lokalerne under tribunen kostede det medlemmer.

-Men nu er vi ved at nå samme niveau. Pudsigt nok er mange af de nye børn med anden etnisk baggrund. Adskillige af dem er blev gode til at spille og går på med krum hals, så mit største problem er faktisk at stave deres navne rigtigt, griner Lars Høgsberg.

Underligt nok var der kun en enkelt med den baggrund tilmeldt sommerferieaktiviteterne – og han skulle på ferie i Tyrkiet, så han måtte melde fra, fortæller Lars Høgsberg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top