De indtog Ørnereden
Spejder-05-27-16.jpg
Der var seks børn i hvert telt natten til torsdag, og de lå på luftmadrasser, så de ikke var blå og gule, da de vågnede. Foto: Kaj Bonne.
25 børn fik nærkontakt med naturen hos KFUM-spejderne

25 børn fik virkelig lov til at komme i kontakt med naturen, da de deltog i KFUM-spejdernes sommerferieaktiviteter i spejderhytten Ørnereden på Poppelkrogen.

Børnene kastede sig over de klassiske spejderdyder, og der var masser af aktiviteter, hvor børnene skulle bruge både sjæl og krop. Natten til torsdag blev der sovet i telte – selv om vejrguderne ikke lige var i det bedste humør og sendte voldsomme mængder vand af sted.

-Men det klarede vi. Nogle af børnene måtte lige forlade teltene og ind i Ørnereden for at få noget tørt tøj på, og så var der et par stykker, der hellere ville sove derhjemme, og det var naturligvis i orden, siger Søren Oliver Bek, der er en af de seks ledere, der har sørget for, at børnene har fået en god oplevelse, hvor de bl.a. var på agentløb og tydede koder. Hver dag bød på nye udfordringer, og der blev sluttet af i fredags med besøg af forældre, så de kunne se, hvad børnene havde beskæftiget sig med.

KFUM-spejderne har fået mange ekstra kvadratmeter, så der er blevet plads til mange telte, en bålplads og et shelter.

-Vi har tidligere oplevet, at børn, der deltog i sommerferieaktiviteten fik lyst til at fortsætte efter sommerferien, fortæller Søren Oliver Bek.

Søren Oliver Bek hjælper med gode råd til en af drengene, der lige skulle sætte en pæl fast.                 Foto: Kaj Bonne.

Søren Oliver Bek hjælper med gode råd til en af drengene, der lige skulle sætte en pæl fast. Foto: Kaj Bonne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top