De kender ikke til nederlag
fodboldpiger.jpg
Med Henrik Høj som træner har pigerne på Bagsværd Boldklubs U12-hold klaret sig helt forrygende i flere sæsoner. Foto: Billed-Ekspressen.
Bagsværd Boldklubs U12 piger ubesejret i 25 kampe

”Man kan jo ikke vinde hver gang” sagde Jørgen Ryg i sin monolog om bokseren, der havde tabt 100 kampe i træk.Men spillerne på Bagsværd Boldklubs U12 pigehold med Henrik Høj som træner kender ikke til nederlag.
Da pigerne afsluttede forårets sidste turneringskamp på udebane med endnu en sejr, rundede pigerne et usædvanligt jubilæum og er nu ubesejrede i 25 kampe i træk. Præstationen er helt enestående og resultatet af to års succes og hårdt arbejde på træningsbanen.
Pigefodbolden blomstrer landet over og i Bagsværd Boldklub (BB) har man i årevis haft fokus på at skabe gode pigehold, som både har den spillemæssige forståelse i orden og teknikken samt fysikken til at være med. Samtidig er det sociale samvær, kammeratskabet og de fælles oplevelser højt prioriteret.
Henrik Høj har i en række sæsoner stået i spidsen for dette U12 hold; og han har på utrættelig vis insisteret på at tage pigefoldbold seriøst – samtidig med, at der skal være plads til sjov, humor og en rap replik.
Og resultaterne er ikke udeblevet – BBs U12 piger som spiller såkaldt ”8 mandsfodbold” på mellemstor bane – har i hvert fald bevist, at det er både sjovt og inspirerende at spille pigefoldbold.
Størstedelen af succesholdet rykker nu op og fortsætter sammen efter ferien – stadig med Henrik Høj som træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top