annonce
Gladsaxe Bears er klar
gladsaxe-bears.jpg
Sommertræningen er for alvor i gang hos Gladsaxe Bears. Foto: Christian Ove Carlsson
Sådan ser holdet ud næste sæson

Gladsaxe Ishockeys 1. div håber at fortsætte den gode linje fra sidste sæson. Derfor bliver det igen cheftræner Jacob Volf og Göran Karlström og med assisterende træner Mads Worm, der kommer til at føre an.
Sidste sæson fik holdet tilgang af tre amerikanere, der alle formåede at højne moralen og fik skudt nyt liv i holdet. Ikke mindst lykkedes det Cam Spiro at skabe respekt om Gladsaxe holdet, der nåede slutspillet med en 6. plads. Næste sæson bliver dog uden amerikanere, men i stedet har Jacob Volf og Göran Karlström været på jagt efter nye spillere til holdet. Heldigvis bliver der også mange gamle kendinge og gode profiler på holdet i den kommende sæson. Både Nikolai Lunde, Joshua Rye Petersen, Mads Thune, Michael Florentz, Daniel Engelsmann, Daniel Eberhardt, Nikolai Damm, Lenni Grønvall. Og ud over dem har tjekkiske Ivan Puncochar og svenske Alexander Andersson, der ellers var ude det meste af sidste sæson med en hjernerystelse også meldt sig klar under ”bjørne fanen”.
Der udover har holdet fået tilgang af Martin Jørgensen (målmand), Anton Ø. Petersen (f), Christian Glaas (f) og Andreas K. Larsen (f) Alle tre med Eliteserieerfaring fra Herlev. Alle tre angribere har præsteret godt, når de har spillet 1.div. Anton Ø Petersen er den med mest eliteserieerfaring (70 kampe) Andreas K. Larsen er tidligere topscorer i 1.div. og Christian Glaas var topscorer på Herlevs 1.div sidste sæson. Målmanden Martin var inde og snuse til A-landsholdet for tre sæsoner siden Så holdet fået en målmand der af mange, betragtes som den bedste i 1.div.
-I søndags lavede vi en aftale med den første nye udenlandske spiller. Det er den unge tjekkiske back Tomas Cervínek. Tomas kommer med erfaring fra den tjekkiske U20 Extraliga (højeste U20 række i Tjekkiet) Ham forventer vi bliver en solid forstærkning på backsiden, fortæller en cheftræner Jacob Volf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top