annonce
Gladsaxe-Hero har mistet tre
Centerforsvaret skal skiftes ud i hektisk opstartsfase

I aftes gik Gladsaxe-Heros bedste spillere i gang med forberedelserne til den nye sæson, der indledes allerede 13. august.
-Vi får kun ganske få træninger, og så har vi vores egen træningsturnering GHB Sommercup, hvor vi spiller mod KFUM 30. juli og mod B 1903 2. august. Så har vi en placeringskamp 6. august, siger træner Carsten Rust.
-Spillerne har fået et program med på ferie, så de har kunnet holde sig så fit som muligt – der har både skullet løbes og styrketrænes i pausen. Jeg glæder mig til at se, hvordan formen er hos dem her efter ferien.
-Vi har mistet tre af vores midtstoppere her i forårssæsonen/sommerpausen. Kim Sommer er flyttet til det mørke Jylland, Casper Stjernegaard har valgt at stoppe med seniorbold og fokusere mere på familien. Og så har Christian ’Chrille’ Olsen desværre måtte erkende, at kroppen ikke kan klare mere fodbold. Jeg kommer selvfølgelig til at savne dem alle tre. Både på banen, men ligeså meget i omklædningsrummet, da de har haft en stor betydning for klubben gennem mange år, siger Carsten Rust.
-Så det bliver en spændende udfordring at få ’kørt’ et helt nyt centerforsvar ind på så kort tid. Men jeg er fuld af fortrøstning.
Jeg har hevet Benjamin Knudsen op fra 2.holdet. Han er hurtig, stor, stærk og spillende forsvarsspiller, som nu står overfor sit gennembrud på 1.holdet. Og så vender rutinerede Emil Lauridsen forhåbentlig tilbage fit for fight efter ferien, så vi kan få ham skadefri i den kommende sæson.
Derudover håber jeg helt vildt meget på, at vores anfører og omdrejningspunkt Martin Nygaard er blevet sin skade kvit, så han også kan vende tilbage til holdet. Han sad jo desværre ude stort set hele foråret.
Et par spillere har henvendt sig med tanke om at starte hos os, så nu må vi se om de dukker op til træningen.
Kampene i træningsturneringen skal bruges til tre ting:
1) Få de berømte kilometer i benene.
2) Få et nyt centerforsvar på plads.
3) Få trænet vores defensiv og måde at vi forsvarer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top