Gladsaxesvømmere var 7. bedst i Danmark
Rygcrawl-Gro.jpg
Gro G. Rasmussen kom på medaljeskamlen tre gange ved mesterskaberne. Foto: Michael Jensen.
Udmærket indsats ved Danske Årgangsmesterskaber 2016

Fire dages danske årgangsmesterskaber i Helsingør er nu forbi. Ca. 600 svømmere var mødt til start fra i alt 95 klubber, heraf 24 unge gladsaxesvømmere.
Hver stævnedag var inddelt i 3 stævneafsnit – de to ældste aldersgrupper svømmede indledende afsnit om morgenen, hvor svømmerne kæmpede om pladserne til aftenen A- og B-finaler. Dernæst svømmede de yngste årgangssvømmere direkte finaler, og så var det slutteligt igen de to ældste årgange i finalerne om aftenen. Gladsaxe svømmerne endte samlet set på en 7. plads i klubkonkurrencen ved de danske årgangssvømmere med i alt 313,5 point. Her samles point for de svømmere, som placerer sig inden for top 12 i hver af de tre aldersgrupper og dobbelt op på holdkapperne. Samtidig hentede svømmerne i alt 9 medaljer fordelt med 3 guld, 2 sølv og 4 bronzemedaljer. Guldmedaljerne stod Gro G. Rasmussen for i 50m butterfly og Sara D. Bartels i 50m og 100m brystsvømning. Sølvmedaljerne stod også Gro G. Rasmussen for i 100m butterfly og 100m frisvømning. Slutteligt hentede Emma Hansen 2 bronzemedaljer hjem i 50m og 100m rygcrawl, hvor Alfred A. Grubert snuppede de sidste bronzemedaljer på 100m og 200m rygcrawl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top