annonce
Handelsforeningen støtter lokalt – eller gør den
I Gladsaxe Bladet 31. maj udtalte Jørgen Hellinghus, sekretær i Handelsforeningen Bagsværd By: - Desværre oplever vi, at alt for mange butikker ikke vil betale til sammenskudsgildet.

Han retter en skarp kritik mod de forretninger, som ikke er medlem af Handelsforeningen, men alligevel lukrerer på ”Go’Nat Bagsværd”.
Jeg er helt enig med Hellinghus i, at vi så vidt muligt skal købe lokalt og støtte op lokalt for at få det bedste lokalmiljø, da der ellers er risiko for, at borgerne søger andre steder hen. Desværre glemmer Hellinghus at feje for egen dør.
I 33 år har jeg drevet et succesfuldt Bookingbureau og management, som formidler underholdning til alle slags arrangementer. Virksomheden har alle år været bosiddende i Bagsværd. 19 gange har Go’Nat Bagsværd været afholdt, og jeg har mange gange henvendt mig til Handelsforeningen for at drøfte mulighederne for et samarbejde. Desværre har Handelsforeningen hver eneste gang købt underholdningen eksternt.
Hellinghus udtaler endvidere, ”at det er surt for Handelsforeningens medlemmer at se gratisterne tælle deres penge op, mens de selv må i gang med oprydningen. Også dette er jeg helt enig i, ligesom det på samme måde er surt, at Handelsforeningen betaler et udenbys bureau.
Måske skulle Jørgen Hellinghus for fremtiden overveje at gå forrest med det gode eksempel, så vil flere sikkert følge trop, så vi får et stærkere lokalmiljø og handelsliv i Bagsværd. Til gavn for alle borgere.
(forkortet af redaktionen).
Flemming Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top