Junglens uimodståelige kald
Junglens-uimodståelige-kald.jpg
Alexander Skarsgård og Margot Robbie som Tarzan og Jane i “The Legend of Tarzan”. Foto: SF-Film
Filmpremierer med Alexander Skarsgård og Kate Winslet

Tarzan er tilbage, og alle med bare den mindste eventyrlyst vil fryde sig. I ”The Legend of Tarzan” lever John Clayton, Tarzans borgerlige navn, et roligt liv i London med sin hustru Jane. Han vender dog tilbage til junglen i Congo, da griske forretningsmænd og soldater truer med at ødelægge landets handel.
Tarzan indser hurtigt, at han har brug for hjælp af både indfødte og aber for at klare strabadserne. ”The Legend of Tarzan” er et godt gammeldags eventyr. Action, romantik og flotte effekter opdaterer myten på fornem vis, og publikum vil føle sig hensat til barndommen igen i selskab med abernes konge, Tarzan!
Kate Winslet begiver sig ind i en helt anden jungle af jalousi og hemmeligheder i ”The Dressmaker”. Filmen fortæller historien om Tilly, som må rejse hjem til sin fødeby for at besøge sin syge mor. Tilly har stor succes i modeverdenen, og hendes hjemkomst sætter hurtigt byen på den anden ende. Men ikke alle er lige begejstrede for Tilly, og hun tvinges derfor til at se gamle og for længst glemte hemmeligheder i øjnene for at gøre op med sin fortids spøgelser i den lille by.
Ovenstående film har begge premiere i Bibliografen torsdag 14. juli.
Søndag 17. juli har Bibliografen forpremiere på Steven Spielbergs ”Den store venlige kæmpe”. Mange har siden ”Jagten på den forsvundne skat ” og ”E.T.” sukket efter endnu et eventyr fra mesterens hånd, og han leverer i dén grad. ”Den store venlige kæmpe” er simpelthen et vidunderligt eventyr. Fuld af melankolske og magiske øjeblikke og to hovedpersoner, en lille pige og en stor kæmpe, man ikke kan andet end at falde for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top