Kummerlige forhold
Nu skal vi spise blomster i Bagsværd!

Det synes kommunen er en god idé. Nej, der er desværre ikke en dum sommerspøg. Gladsaxe kommune har brugt 150.000 kr. af vores – skatteydernes – penge på at indkøbe og opstille 160 gyselige blomsterkummer ved Bagsværd station. Og blomsterne er alle spiselige, oplyser kommunen begejstret. Jeg siger velbekomme!
Der har naturligvis allerede været mange protester mod dette tosseri. Kommunen fortæller os derfor belærende, at ”blomsterkasseprojektet” er et led i en grøn ”bymidtstrategi”, som ”skal forstærke borgernes sanseindtryk”, når de er i Bagsværd Centrum. Hvor er det dejligt at bo i en kommune, der tænker på alt. Selv eventuelle behov for sanseindtryk! Vi er nogle stykker i kommunen, som synes, at pengene kunne være brugt bedre. Eller måske slet ikke brugt. Man kunne jo have ladet borgerne beholde flere af deres egne penge. Når Liberale tanker får flertal i Gladsaxe, kan jeg garantere for at dette formynderiske misbrug af borgerne penge stopper. Vi lever sandelig i en kummerlig tid.
Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance i Gladsaxe

3 kommentarer om “Kummerlige forhold”

 1. Bo Andersen siger:

  Det pynter eller på en bymidte der er gråt i gråt og beton på beton. Kom med et forslag til en pænere bymidte til glæde for borgerne, i stedte for altid at brokke dig , Frank! Jeg har flere gange skrevet og spurgt om det ikke var muligt at pynte bymidten op og gøre det letter for andre end bilister at færdes i Bagsværd bymidte. Som Bagsværd bymidte er nu er den KUN til glæde for bilister, der kan parkere deres svindende biler, lige op og ned af butikkerne og derefter smutte hjem til deres EGEN grønne plet på villavejen, er man ikke i bil ja så er det bare ærgeligt, så må man rende HELE byen rundt bare for at lave almindelige hverdagsindkøb, derfor handler jeg aldrig i Bagsværd!

 2. Frank Dahlgaard siger:

  For det første pynter disse blomsterkasser ikke. De er grimme, sådan som næsten alle borgere har givet udtryk for. For det andet koster de 150.000 kr. af skatteydernes penge. For det tredje skal kasserne fjernes i oktober. Det er selvsagt godt, fordi de er grimme, men sådan har kommunens folk jo næppe tænkt. De har vel ønsket en forskønnelse af Bagsværd. Og har altså gladeligt ofret 150.000 kr. på en forskønnelse af kun 6 måneders varighed. Det kalder jeg pengefrås af værste kommunale skuffe.
  Mit forslag er at lade borgerne selv komme med forslag. Det bliver både billigere og bedre.

  Frank Dahlgaard
  formand for Liberal Alliance i Gladsaxe
  Søvej 29
  2880 Bagsværd

 3. Søren Christemsem siger:

  Jeg blev oprigtigt glad da blomsterkasserne blev opsat i byen, de var alle tilplantet med friske og smukke blomster. Jeg som færdes flere gange dagligt i Bagsværd Bymidte nyd at se alle dem som stoppede op og så på de smukke blomster – desuden kom der mere liv på ÅR 2000 pladsen med folk der drak kaffe m.m.

  Desværre har jeg med tristhed set at blomsterne de sidste uger er gået i forfald og ikke har den skønhed mere som da de blev placeret. Efter henvendelse til Vej og Park er jeg blevet oplyst om at det er den private aktør som står for ansvaret for pasningen som har svigtet – dette skulle der nu være rettet op på.

  Jeg syntes på ingen måde at 150 000 kr er for meget, se på byer som bla. Odense, som er kendt at deres duftende blomster i bymidten det er en fryd at komme dertil – om det er en privat aktør der holder dem der, eller kommunen selv ved jeg ikke, men der står blomsterne i al sin pragt.
  Hvis ikke en by som Bagsværd skulle ha grønt i bymidten, hvilken by skulle så ( var det ikke Peter Olesen der kaldte Bagsværd, BETONSVÆRD ) os der bor midt i byen har trods alt ikke den daglige glæde at skov, sø, store haver m.m.
  Jeg håber inderligt at kasserne kommer tilbage igen til næste år, med ordning om at de fra første dag passes ordenligt.

  Tak til dem der har sans for at skabe grøn glæde til borgere, gæster, ansatte der hverdag kommer for at arbejde i Bagsværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top