Magisk fotoudstilling med maskiner og mekanik
mechanic.jpg
Fotografen Sune Tølløse viser billeder på Gladsaxe Hovedbibliotek

Gladsaxe Hovedbibliotek viser fra 5. til 29. juli fotoudstillingen Mechanic Life af fotografen Sune Tølløse. Alle er velkomne til fernisering 5. juli.

Udstillingen består af en serie af monokrome fotos af ældre maskiner og industrielle anlæg, som er taget på mange forskellige steder. Blandt andet er der fotografier fra Søborg Møbler og fra flere værksteder i den truede slagtergård på Vesterbro/Enghavevej i København, der desværre står til at skulle afvikles.

Det gennemgående tema er mekanik. Sune Tølløse har skabt sine billeder ved at gå helt tæt på motiverne og fremhæve detaljer for publikum og samtidig udfordre dem ved ikke altid umiddelbart at gøre det muligt at se, hvad motivet forestiller.

Fotoserien består af flotte og mystiske motiver, hårde kontraster mellem lys og skygge samt former og faconer, der frit kan analyseres på. De fleste af fotografierne er skabt med en teknik, der kaldes “at male med lys”, hvor fotografen ved hjælp af lang lukketid og en lommelygte belyser det, som ønskes enten fremhævet, eller som skaber en bestemt stemning.

Du kan se udstillingen i forhallen på Gladsaxe Hovedbibliotek i bibliotekets åbningstid. Udstillingen åbner med fernisering 5. juli kl. 16-19 og kan ses frem til 29. juli.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top