Nej til en ny vej fra Tingbjerg til Mørkhøj
Tak, men nej tak. Jeg tror, jeg deler denne opfattelse med mange beboere i Gyngemosen, og ikke mindst på Mørkhøj Park Allé. Københavns Kommune ønske, om – til en start – en bussluse med adgang for beboere og ærindekørsel igennem det grønne område bag UCC, Rosenlund og ikke mindst rækkehusene på Mørkhøj Park Allé, bør […]

Tak, men nej tak.
Jeg tror, jeg deler denne opfattelse med mange beboere i Gyngemosen, og ikke mindst på Mørkhøj Park Allé.
Københavns Kommune ønske, om – til en start – en bussluse med adgang for beboere og ærindekørsel igennem det grønne område bag UCC, Rosenlund og ikke mindst rækkehusene på Mørkhøj Park Allé, bør ikke bakkes op af vores rådhus i Gladsaxe.
Vi har et dejligt og fredeligt område, hvor børnene cykler og leger, de ældre går ture, og vi andre lufter barnevognen og hunden i fred og ro.
Jeg ser slet ingen acceptabel grund til en ny vej, ud over at Københavns Kommune vil spare på busdriften på bekostning af tung trafik, og gaderæs fra lokale på vej til Tingbjerg. Jeg er positiv over for udvikling og ser frem til kommunens planer omkring UCC, men planlægges der børnehave eller almindelig skole her, giver det da slet ingen mening.
Og hvad med fredningsbestemmelserne for området?
Hvordan vil man tilsidesætte dem?
Kære borgmester, kære Byråd:
Håber I vil lytte til borgerne i denne sag og ikke lade jer forblinde af letbaneretorikken og at en busbane er god start.
Letbanen er en helt anden snak, som vi tager til den tid.
Hvis det er et permanent minde, borgmesteren ønsker at sætte på kommunen, giver jeg hellere en skilling til en skulptur foran rådhuset.
Men fri os venligst for bussluse og mere trafik på Mørkhøj Park Allé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top