Nr. 3 i Sverige
Karting-1.jpg
Vinderen i Kristianstad, Alfred Nilsson (tv.) taber champagnekampen til nr. 3, Aske Nygaard Bramming. Foto: Privat.
Aske Nygaard Bramming fra Mørkhøj kom ind på podiepladsen ved det svenske mesterskab Ved de svenske mesterskaber i karting i Kristianstad opnåede Aske Nygaard Bramming en tredjeplads i KF Junior klassen. Der var 24 deltagere i Askes klasse og over 200 kørere i alt til mesterskaberne. Mørkhøj-borgeren Aske Nygaard Bramming vandt kvalifikationsheatet, og i præfinalen […]

Aske Nygaard Bramming fra Mørkhøj kom ind på podiepladsen ved det svenske mesterskab
Ved de svenske mesterskaber i karting i Kristianstad opnåede Aske Nygaard Bramming en tredjeplads i KF Junior klassen. Der var 24 deltagere i Askes klasse og over 200 kørere i alt til mesterskaberne.
Mørkhøj-borgeren Aske Nygaard Bramming vandt kvalifikationsheatet, og i præfinalen førte han, indtil 3. sving før målstregen og blev nummer 2. Denne placering gav startnummer 2 i finalen, hvor han i begyndelsen røg ned som nummer 6. Derefter kæmpede han sig tilbage på podiet. Aske kører i Team Niro Motorsport, og da det er meget dyrt at køre karting, kan han glæde sig over støtte fra Dreist/Storgaard og HR/ & RETHNK.
Tre uger før de svenske mesterskaber kørte Aske også 1. afdeling af FIA-NEZ Cup i Helsingborg. Det er den nordeuropæiske zone-cup, som dækker Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen, Hviderusland og Rusland. Efter et meget tæt løb gennem alle dagens heat, ligger Aske nu samlet toer i turneringen.
I foråret har Aske også deltaget i de tre første afdelinger af Dansk Superkart i hhv. København, Roskilde og Vordingborg. Her ligger han en samlet nummer 3 i turneringen, som er kartsportens Superliga.
Efteråret byder på dansk mesterskab i Vojens, tre afdelinger af Dansk Superkart, to afdelinger af FIA-NEZ Cup og deltagelse i FIA-NEZ Mesterskabet (Nordisk Mesterskab).
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top