- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Optimistisk Frandsen

Regn. Solskin. Styrtregn. Gråvejr. Mandagen bød på det hele på ABs anlæg på Skovdiget. AB Gladsaxes 1. holdstrup havde gang i træningen, og cheftræner Per Frandsen havde fløjten i munden. Små verbale indpisk, men også ros en masse: – Godt, sparket Holten. Sådan!

Fodboldspillerne i AB har ikke haft nogen lang ferie. 18. juni havde AB oprykningsfest efter den flotte indsats i 2. division, og allerede 15 dage senere startede spillerne forberedelserne til efterårssæsonen i 1. division.

– Sådan er betingelserne åbenbart for 1. divisionsholdene. Af en eller anden grund skal vi spille tre uger mere end de andre divisioner. Det er da mærkeligt, at man ikke kan lægge et par midtugekampe ind i programmet, siger Per Frandsen.

AB har på de få uger rokeret en del. Klubben har sagt farvel til en stribe spillere, men nye er kommet til. Per Frandsen har sat kryds ud for nogle spillere, og det er da heller ikke mærkeligt, at AB har hentet både Rasmus Nielsen og Sylvester Seeger-Hansen fra HB Køge, som ABs trænerteam Per Frandsen og Michael Shelley Nielsen har en stort kendskab til fra deres sammen tid i den østsjællandske klub.

Derudover har AB nytegnet kontrakter med Brønshøj-profilerne Sebastian Lassen og Jabar Sharza. Trods den store udskiftning er Frandsen både fortrøstningsfuld, forventningsfuld og: – Optimistisk! Vi har skelettet på holdet. Vi er oppe i niveau, fordi pausen har været så kort. Vi skal ikke gøre ret meget konditionsmæssigt – og jeg har altså en stor tro på disse gutter.

AB spillede den sidste træningskamp i lørdags mod et reservemandskab fra Superligaklubben OB. Allerede på søndag er det alvor, når AB besøger FC Helsingør i sæsonpremieren.

De er kommet til:

Sebastian Lassen,
Brønshøj

Jabar Sharza, Brønshøj

Rasmus Nielsen, HB Køge

Sylvester Seeger-Hansen, HB Køge

Mads Holden, oprykket fra AB U19

Lars Brøgger

De er stoppet:

Jonas Troest

Simon Bræmer

Linus R. Olsson

Oskar Tranberg

Sian Hansen

Patrick Lerager

Martin Nielsen

Morten Heegaard