Parkeringsforbud og cykelsti
Ja, så skete det: Der bliver cykelstier og parkeringsforbud på Triumfvej.

Ja, så skete det: Der bliver cykelstier og parkeringsforbud på Triumfvej. Det bliver nu meget svært at have gæster i fremtiden. Hvor mon man regner med, at de kan parkere? Hvad når folk har håndværkere?

Begrundelsen for etableringen er det massive pres, som forældre igennem årene har udøvet for at få gjort skolevejen mere sikker. Fair nok, men det paradoksale er desværre, at det største trafikpres er om morgenen, når forældrene vælger at køre deres børn til skole i bil. Ofte er barnets cykel med i stativ, for det er åbenbart ikke farligt senere på dagen, når de skal hjem. I sommerferien er der ikke nogen særlig trafik om morgenen. Resten af dagen er det meget mere behersket, hvad der er af trafik. Vi beboere har ikke erindring om, at der er mange farlige situationer, medmindre vi skal medregne de børn der på løbehjul ræser af sted ude på kørebanen, når de skal hjem. Ofte to og to. Eller unge mennesker der om aftenen uden styrthjelm og på ulovlige knallerter, gerne med passagerer, bruger Triumfvej som racerbane. Det har vi desværre oplevet de tragiske konsekvenser af.

Man begrunder ved at sammenligne med fx. Møllemarken, som jo er markant bredere end Triumfvej, men det er der jo nok en hensigt med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top