Samtalemiddag i Rådhusparken
Samtalemiddag-1.jpg
Rådhusparken viste sig fra sin bedste side, da 100 borgere mødte op til at forme parkens fremtid. Foto: Privat.
100 borgere mødte op til middag og samtaler i Rådhusparken, som de fremmødte bidrog med idéer til

Rådhusparken ved Rådhuset summede af samtaler, da Gladsaxe Kommune 28. juni havde indbudt til samtalemiddag for byens borgere. Den utraditionelle middag var startskuddet på et væld af aktiviteter, som foregår i Rådhusparken denne sommer. Aktiviteterne bliver til i samarbejde med lokale foreninger, og skal være med til at sætte liv i Rådhusparken samtidig med, at Gladsaxe Kommune bliver klogere på borgernes ønsker til fremtidens Rådhuspark.
Rådhusparken skal omdannes til at være et attraktivt og grønt byrum for hele byen. I 2023 kører Letbanen den første tur, og en af letbanestationerne ligger lige ved Rådhusparken. Rådhusparken ligger desuden i Buddinge oplandet, som har høj prioritet i forhold til klimatilpasning. Her kan Rådhusparken være med til at forsinke regnvandet, og dermed sikre færre oversvømmelser ved Buddinge Station.

Visionsæbler
Resultatet af samtaleaftenen kan ses på de mange visionsæbler deltagerne hængte op i ét af Rådhusparkens æbletræer. Her har deltagerne skrevet ønsker til fremtidens rådhuspark. Kig forbi Rådhusparken og læs de gode ønsker.
Hen over sommeren kan du deltage i foreningsarrangementer som yoga, kaninstævne og folkedans. Du kan også bestille en picnicpose mod at udfylde et svarark med dine ønsker og idéer om Rådhusparken, som returneres til Rådhuset. Du kan også udfylde et visionsæble med dine idéer. Læs mere om aktiviteterne på gladsaxe.dk/rådhusparken.

Kommunen bød på mad og drikke. Foto: Privat.

Kommunen bød på mad og drikke. Foto: Privat.

Snakken gik lystigt henover bordene. Foto: Privat.

Snakken gik lystigt henover bordene. Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top