annonce
Skrappe elever blev belønnet
Overrækkelse.jpg
Eleverne har i bogstaveligste forstand forstået at regne den ud, og den indsats blev belønnet med tilskud til klassefesten. Lokal Mægler Tommy Knudsen overrakte priserne til Simon fra 9.Z, Agnes fra 9.X og Zakarias fra 2. Biotek. Foto: Privat.
Lokal Mægleren Tommy Knudsen uddelte præmier på Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Igen i år har Lokal Mægleren Tommy Knudsen traditionen tro overrakt præmier i form af festtilskud til de 9. klasser, der har opnået et gennemsnit på over 9 til den skriftlige afgangsprøve i matematik. Det er eleverne på Bagsværd Kostskole og Gymnasium, der nyder godt af præmierne

Præmieoverrækkelse er en tradition, der begyndte efter Tommy Knudsen sponsorerede bogsæt til matematikundervisningen på skolen. Tommy ønskede efterfølgende at belønne de klasser, der klarede sig ekstra godt, og i år har 3 klasser, 9.X, 9.Z og 2. Biotek, opnået nogle helt fantastiske resultater. Klasserne har samlet et gennemsnit på over 10,3 i både færdighedsregning og problemregning.

Tommy er meget involveret i lokalsamfundet her i Bagsværd og glæder sig hvert år over, at være med til at fejre de unges succes. Han ønsker eleverne tillykke med de flotte resultater, de har arbejdet så hårdt for og håber de får en god fest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top