Stop hetzen mod eid-festen
Bo Andersen (ba) besvær sig i et læserbrev i Gladsaxe bladet d. 19 juli at hans husleje penge går til en eid-fest fest i Værebro.

Man kan rimeligvis sige, at hvis man er utilfreds med hvordan ens penge bruges, bør man være aktiv i beboerdemokratiet og dermed være med til at bestemme om brugen af huslejepenge. Men når nu ba er utilfreds med en eid-fest, burde han måske deltage i festen og få et mere nuanceret syn på, hvad det drejer sig om. Jeg gjorde mig den ulighed at tage til den omtalte fest, dels af nysgerrighed og dels af et ønske om at finde ud af hvad disse ting er for noget. Jeg havde en herlig dag, men jeg beklager at jeg måske har brugt bas huslejekroner. Formanden for Værebro Park har fornemt redegjort for fordelingen af penge. Derfor bør vanviddet og hetzen mod vores medborgere stoppe.

Gunner Laursen
Høje Gladsaxe 13

2 kommentarer om “Stop hetzen mod eid-festen”

 1. Bo Andersen siger:

  Gunnar, jeg syntes du skulle prøver at deltage i jule og fastelavns arrangementer! Det kan du bare ikke for det er kun for beboere og man skal købe billet, og der har lige været diskution om at netop julefesten skulle tage og drosle ned og man ikke bare kunne dele gaver ud til folk er deltog. Eidfest er gratis og for alle i kommunen og kræver ingen tilmelding jeg syntes det er spild af penge. Man kunne bruge alle disse penge meget bedre, og jo jeg har været der og det interessere mig absolut ikke! Vi kunne f.eks. få vores springvand til at fungere igen så forpladsen bare ser nogenlunde pæn ud, kommune og boligforening kan ikke finde ud af hvem der skal drive det, så det ender med at det kun “springer” 1 måned om året, resten af tiden ligner det en losseplads!

 2. Ikke hetz
  et enkelt kritisk læserbrev har intet med hetz at gøre
  almindelig kritisk og saglig argumentation imod et arrangement har intet med hetz at gøre

  Eid
  Jeg synes ikke om at boligforeninger bruger resurser på Eid. Eid er en del af islam, og islam er en meget problematisk religion.

  Jul og fastalavn
  Jeg synes det er fint at boligforeninger bruger resurser på fx jul og fastalavn som er gode danske og harmløse begivenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top